Passeig de Gràcia, 54, 7è C
08007 Barcelona (Espanya)
Tel.: 934 961 600 - Fax: 934 873 900
a/e: info@inkcat.es - Skype: inkmultilingual

INK Multilingual Solutions SA
Més de 20 anys oferint traduccions
i serveis lingüístics
Qui som

INK Multilingual Solutions

Empresa fundada el 1991 especialitzada en traduccions i serveis lingüístics i formació. Dissenyem i oferim solucions completes perquè els nostres clients només s'hagin de preocupar per oferir els seus serveis.

A INK tenim una sòlida i dilatada experiència a oferir serveis lingüístics de qualitat, complim sempre puntualment els lliuraments i ens adaptem a les preferències i necessitats dels nostres clients.

Quan un client ens planteja una necessitat de localització en un mercat concret, estudiem el seu cas per tal de proposar-li la millor solució, la que aconsegueixi que el producte funcioni, tant des del punt de vista lingüístic com cultural, fora de l'entorn per al qual s'ha creat però amb el mateix resultat.

INK lidera projectes internacionals, europeus i nacionals de R+D+I relacionats amb l'aplicació de les tecnologies més innovadores de la informació en els àmbits de l'educació i la lingüística.


Com treballem

A INK assumim traduccions tant generals com especialitzades d'àmbits ben diversos. El perfil dels nostres professionals combina la formació lingüística amb els coneixements especialitzats en cadascuna de les matèries.

De primer avalua tots els nostres textos un gestor de projectes, que busca el professional i les eines més adequats per dur a terme la tasca. Una vegada assignada la feina i acabada la traducció, passa per un segon procés de revisió i uns controls de qualitat automatitzats que garanteixen l'homogeneïtat terminològica, la comprovació de dades numèriques, la correcció ortogràfica, la conservació del format, etc.

I, finalment, el gestor del projecte avalua el resultat final i s'assegura que s'adapti plenament al que el nostre client espera.

Aquest esquema exposa de manera gràfica el flux de treball que seguim des que ens arriba un projecte fins que el lliurem al client.


Col·laboracions

INK forma part del grup d´empreses associades a la UOC
INK forma part del grup d'empreses associades a la UOC (Universitat Oberta de Catalunya).INK col·labora amb la Universitat Autònoma de BarcelonaINK col·labora amb la Universitat Autònoma de Barcelona formant alumnes en pràctiques del Màster de Tradumàtica de la Facultat de Traducció i Interpretació.


INK col·labora con la Universitat Pompeu Fabra
INK col·labora amb la Universitat Pompeu Fabra instruint alumnes de les carreres de traducció i interpretació o lingüística perquè puguin fer el període de pràctiques i formar-se juntament amb els nostres professionals.
Segueixi'ns a
Segueixi'ns a Linkedin  Segueixi'ns a Facebook  Segueixi'ns a Twitter
Tel.: 934 961 600
Skype: inkmultilingual Skype
Fax: 934 873 900
a/e: info@inkcat.es