Passeig de Gràcia, 54, 7è C
08007 Barcelona (Espanya)
Tel.: 934 961 600 - Fax: 934 873 900
a/e: info@inkcat.es - Skype: inkmultilingualINK Multilingual Solutions SA
El 96% dels nostres clients recomanaria els nostres serveis
Clients

INK manté molt bones relacions amb els clients. Som conscients que cada vegada exigeixen més qualitat i terminis de lliurament més ajustats. No solament valoren la qualitat i la puntualitat en el lliurament dels nostres serveis, sinó també el tractament i el seguiment continuat dels seus projectes.

Sabem que el nostre èxit futur depèn de la nostra capacitat de comprendre les seves necessitats i convertir aquest coneixement en solucions amb clars beneficis per als seus negocis, sobre la base d'una estreta cooperació. A INK sabem què s'hi juguen i tenim molt presents els diversos reptes i problemes a què s'enfronten.

Hem fet una enquesta de satisfacció per conèixer l'opinió dels nostres clients sobre diversos aspectes de la nostra empresa i els resultats han estat plenament satisfactoris.

Majoritàriament han puntuat per damunt de 8 aspectes tan importants com la qualitat, la puntualitat, la confiança i la fiabilitat, fet que ens omple de satisfacció. També som conscients dels aspectes que hem de millorar perquè tots els punts positius esdevinguin una constant i en cap moment no es produeixin desajustos que afectin el servei que els oferim.

Consulti aquí els resultats de l'enquesta de satisfaccióAlguns dels nostres clients
Alguns dels nostres clients


L'opinió dels nostres clients

INK ha estat capaç de gestionar i dur a terme en un breu espai de temps (4 mesos) la traducció de tota la documentació contractual i operativa de la nostra entitat.

Al llarg dels deu anys de la nostra col·laboració, el compromís d'INK ha estat excel·lent, i s'han utilitzat sempre els procediments adequats per implantar amb èxit les traduccions en els idiomes sol·licitats en els nostres sistemes tecnològics d'informació. Actualment són el nostre proveïdor de serveis lingüístics i hi confiem el manteniment i l'actualització de tota la nostra documentació.
Responsable de normativa del Departament d'Organització d'una important entitat bancària nacional
Fa molts anys que mantenim una relació estreta amb INK i, gràcies a la qualitat de les seves traduccions, al bon servei i a la puntualitat en els lliuraments, hi col·laborem en diversos projectes que arrenquen de temps enrere. És tot un plaer treballar amb l'equip d'INK.
Director general d'una coneguda empresa de traduccions d'Holanda
A INK sempre han treballat amb molta professionalitat i estem del tot satisfets amb la seva feina. A més de mostrar-se afables i predisposats a oferir un bon servei, segueixen tant les instruccions escrites com les orals en tot moment, lliuren el material amb estricta puntualitat i les traduccions sempre compleixen els nostres exigents estàndards de qualitat. INK gestiona els nostres projectes de manera experimentada i professional. Per això no dubtem a recomanar-ne els serveis.
Cap de compres d'una important empresa de traduccions sueca
Des de fa anys INK s'encarrega de la traducció del nostre web corporatiu del castellà al català i a l'anglès de manera satisfactòria. Després de traduir-ne l'extens contingut en un temps rècord, respectant-ne els formats i els codis del web, la mantenen de manera permanent amb actualitzacions setmanals, treballant estretament amb els departaments implicats.
Director de Desenvolupament Corporatiu d'una empresa líder del sector elèctric del nostre país
Per al nostre projecte multilingüe de traducció a cinc idiomes (català, francès, anglès, alemany i holandès) de la documentació pròpia de l'activitat asseguradora (condicionats generals, sol·licituds, qüestionaris, fullets, etc.), INK ha respost amb gran professionalitat, una qualitat lingüística acurada i un compliment escrupolós dels terminis de lliurament previstos.
Director de Màrqueting d'una important empresa d'assegurances de salut
Usuari:
Contrasenya:
Accés FTP


Segueixi'ns a
Segueixi'ns a Linkedin  Segueixi'ns a Facebook  Segueixi'ns a Twitter
Tel.: 934 961 600
Skype: inkmultilingual Skype
Fax: 934 873 900
a/e: info@inkcat.es