Passeig de Gràcia, 54, 7è C
08007 Barcelona (Espanya)
Tel.: 934 961 600 - Fax: 934 873 900
a/e: info@inkcat.es - Skype: inkmultilingual

INK Multilingual Solutions SA
20 anys oferint traduccions
i serveis lingüístics
Avís legal

Informació sobre protecció de dades

Per accedir a alguns dels serveis que INK Multilingual Solutions ofereix a través del lloc web www.inkcat.es cal que proporcioni algunes dades personals.
En compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades personals, l'informem que les seves dades personals s'incorporaran i es tractaran en els fitxers d'INK Multilingual Solutions SA per tal de poder-li oferir els nostres serveis i tenir-lo al corrent de les millores del lloc web, així com per facilitar la gestió comptable i administrativa de l'empresa. El fet que l'usuari faciliti les dades equival al consentiment exprés perquè aquestes dades s'incorporin als nostres fitxers.

L'informem que pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals escrivint per correu electrònic a info@inkcat.es o per correu ordinari al domicili de la societat.


Drets de propietat intel·lectual

La llei estableix que la propietat intel·lectual d'una obra literària, artística o científica correspon a l'autor pel sol fet d'haver-la creada. Específicament, protegeix com a propietat intel·lectual els llocs electrònics i multimèdia.
Queda, per tant, prohibida la reproducció, total o parcial, el plagi, la distribució i alteració de les pàgines que integren aquest lloc web, la seva estructura, disseny, elements, components i documentació inclosa, sense el consentiment exprés del seu titular, INK Multilingual Solutions SA


Titular del lloc web

INK Multilingual Solutions SA
Adreça: c/ Passeig de Gràcia, 54, 7è C
08007 Barcelona (Espanya).
Telèfon: +34 934 961 600. Fax: +34 934 873 900.
Adreça electrònica: info@inkcat.es.
CIF: A-59753228
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 24712, foli 144, full 79056, inscripció 1a.
INK Multilingual Solutions SA és el titular del domini inkcat.es.


Contingut del lloc web

INK Multilingual Solutions SA no es fa responsable de la informació continguda als enllaços que es faciliten en aquest lloc web, ja que no hi té cap control. Per tant, no respon dels danys i perjudicis que puguin originar a un usuari o tercer.

El material que conté el lloc web i la resta de la documentació tenen finalitat merament informativa i es poden modificar en qualsevol moment sense avís previ. INK Multilingual Solutions SA no garanteix l'exactitud de la informació que conté el web ni es fa responsable de l'ús que es faci de la informació facilitada.
Segueixi'ns a
Segueixi'ns a Linkedin  Segueixi'ns a Facebook  Segueixi'ns a Twitter
Tel.: 934 961 600
Skype: inkmultilingual Skype
Fax: 934 873 900
a/e: info@inkcat.es